sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Viimeinen yritys pelastaa viikonloppu


Tomi tuli sitten eilen illalla kotiin, ja odotin innolla että pääsen halimaan mun nallekarhua. Eipä mennyt sitten edes se niin kuin elokuvissa. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta Tomi on todella huonolla tuulella. Sitä tuntuu vaivaavan jotain, hyvä jos pusun sain kun se tuli kotiin. Veikkaan, että sillä on ollut jotain riitaa sen parhaan kaverin kanssa siellä saunaillassa. Näillä kahdella on ollut vähän kinaa, syitä en nyt rupea erittelemään.

Mun mielestä kavereiden pitäisi yrittää korjata välinsä, varsinkin kun takana on pitkä ystävyyshistoria. Mä tykkään Tomin ystävistä, ja näen niitä mieluusti, mutta suon Tomille myös erittäin mielellään nämä saunaillat poikien kesken. Onhan mullakin omat rakkaat ystävät, joiden kanssa on tärkeetä saada viettää joskus aikaa. Tosin kaverien kanssa vietetty aika on vähentynyt rajusti sen jälkeen kun aloin seurustella Monan kanssa, aika ei vain riitä kaikkeen. Yksikin parisuhde vie hurjasti aikaa, saati sitten kaksi. Se on kurjaa.

Tuli kyllä mieleen, että enpä tajunnut salasuhteeseen ryhtyessäni, että tuplaantuneen rakkauden määrän lisäksi tuplaantuisi myös riidat ja kärhämät. Tuntuu vähän raskaalta, kun juuri kinasin Monan kanssa, ja nyt Tomi on niin etäinen ja kiukkuisen oloinen.

Voisin kyllä yrittää tänään piristää sitä, se on nyt töissä mutta tulee parin tunnin sisällä kotiin. Tehdään hedelmäsalaattia ja kermavaahtoa, ja voisin vaikka ehdottaa sille saunaa ja hierontaa :) Romanttinen iltakävelykin olisi mukava, on niin nätti ja rauhallinen ilma. Mua todella haittaa se, jos Tomilla on jotain huolia. Haluaisin vaan halata sitä ja sanoa, että kaikki on hyvin. Katsotaan mitä saan tänään aikaiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti