keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Mykkäkoulu jatkuu...


Mona ei eilen vastannu mihinkään viesteihin tai puhelimeen. Se tais suuttua ihan kunnolla. Harmittaa ihan hirveesti, koska mun mielestä riitaan ei ole mitään aihetta. Tottakai Mona näkee tilanteen eri tavalla kuin mä, mutta silti. En edes tiedä kumpi tässä asiassa on oikeassa. En halua, että Mona pahoittaa mieltään, kun kerron miten kivaa mulla on ollut Tomin kanssa jossain hienossa ravintolassa, johon Monalla ei olisi varaa mennä. En halua, että Mona alkaa ajatella, että välittäisin enemmän Tomin rahoista kuin siitä. Olisin Tomin kanssa ilman sen rahojakin. Raha on vaan ylimääräinen hyvä. Ennen Tomin tuloa kuvioihin selvisin ihan hyvin ilmankin. Toisaalta taas en haluaisi pitää salaisuuksia meidän välillä, mutta uskon että niin on parempi.

Tomilla ja mulla on tänään taas molemmilla lyhyet työpäivät. Tomin lyhyt on silti muutaman tunnin mun normipäivää pidempi :/ Saa nähdä mitä kivaa keksitään illaksi. Molemmilla on kuitenkin aikainen herätys, ni ei voi valvoa kovin pitkään ja ikuinen leffojen katselu alkaa jo puuduttaa. Ellei sit menis oikeen kunnolla elokuviin. En edes muista millon oisin viimeksi ollu kattomassa jotain ihan teatterissa. Meneeköhän siellä mitään hyvää?

3 kommenttia:

  1. Jos Tomi tietää sun bi-taipumuksista, niin mikset voi vain avoimesti pitää Monaa tyttöystävänäsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyse ei ole siitä että haluaisin olla sekä naisen että miehen kanssa. Ihastuin Monaan ihmisenä, eikä Tomi tulisi ikinä tätä hyväksymään. En itsekään hyväksyisi Tomille toista kumppania itseni lisäksi. Ennemmin lopetan salasuhteeni kuin riskeeraan parisuhteeni kysymällä Tomin mielipidettä asiasta.

      Poista
  2. Nii mutta jos mona olisi siis vain kaverisi Tomin silmissä eli luulisi että olisi kaverisi niiku muitakin naispuolisia.

    VastaaPoista