torstai 15. maaliskuuta 2012

Kaikki hyvin taas

Sain eilen vihdoin Monan kiinni, ja nähtiin myöhään illalla kaupungilla. Käveltiin vähän ja käytiin kahvilla, ja juteltiin samalla.

Mona halusi myös saada riidan päätökseen. Sovittiin, että jatkossa Mona ei utele liian yksityiskohtaisia juttuja minun ja Tomin suhteesta, mutta minä en myöskään kiellä puhumasta mitään asiasta. Tomi on elämässäni isossa roolissa, joten Mona haluaa kuulla myös siitä miten meillä menee.

Selvisi myös, että Monalla on ollut muitakin huolia viime aikoina. En voi kovin paljon Monan asioista täällä kertoa, mutta hänellä on edessä tärkeitä opiskeluun liittyviä päätöksiä. Nythän on monien koulujen haut käynnissä… Toivon, että Monan suunnitelmat toteutuvat, ja että hän pääsisi elämässä eteenpäin, lähemmäs unelma-ammattiaan. Onneksi hän ei ole missään nimessä vaihtamassa paikkakuntaa. Olisi kamalaa, jos häntä näkisi vain viikonloppuisin.

Ajattelinpa tässä, että Mona voisi hyvinkin tunnistaa minut tästä blogista, jos hän tänne eksyisi. Kukaan muu sen sijaan ei voi, koska kukaan muu ei Monasta mitään tiedä. En usko, että Mona löytää tätä blogia, sillä hän ei juurikaan tietokonetta käytä, ainakaan turhuuksiin, ja blogit voisi sellaisiin laskea. Mona vastustaa nettiriippuvuutta, josta minäkin hänen mukaansa kärsin :D En tiedä yhtään mitä Mona ajattelisi jos tätä blogia lukisi. Toisaalta hän voisi olla loukkaantunut siitä, etten ole kertonut tästä, mutta toisaalta hän aina rohkaisee minua ilmaisemaan itseäni enemmän. Jos Mona tunnistat itsesi joskus tästä, niin älä ole vihainen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti