keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Jälleennäkeminen Monan kanssa


Kävin tapaamassa Monaa ekaa kertaa matkan jälkeen. Voin kertoa että se oli ihanaa! Kauhea ikävä oli ehtinyt tulla. Ja sain annettua tuliaiset, joista Mona todellakin tykkäsi. Tunnen hänet selkeästi hyvin :) Ilmakin oli mitä kaunein, joten lähdimme kävelemään joen varteen ja samalla kerroin  matkakuulumisia.

Mona vaikutti olevan iloinen puolestani, kun kerroin kuinka ihanaa Tomin kanssa oli. Siinä olisi ollut täydellinen tilaisuus kertoa kihlauksesta, mutta en kertonut. Olin jo päättänyt olla kertomatta, enkä olisi edes tiennyt miten saisin asian sanotuksi. Meillä oli niin mukava ja romanttinen löhöilyiltapäivä yhdessä, etten halunnut pilata sitä. Kaipa mun on jossain vaiheessa kerrottava asiasta.
we<3it.com


Yksi syy siihen miksi en kertonut kihlauksesta on se, että Monalla oli omaakin tunnustettavaa. Sillä oli matkan aikana ollut yhden illan juttu. Onhan Monalla siihen oikeus, mutta silti se kertoi asiasta silleen häpeillen ja oli pahoillaan. Myönnän olevani hiukan mustasukkainen, mutta en voi puhua siitä ääneen, vaikka mieli tekisi, sillä itse olen Tomin kanssa.

Tässä blogissa voin kuitenkin myöntää että mulla on vähän paha mieli. Monalla saa olla muitakin, kunhan mä oon ainut jonka kanssa se on tavallaan yhdessä. Mutta tällä kertaa se yhden illan juttu oli sellaisen naisen kanssa jonka tunnen. Tai tiedän pikemminkin, me ei olla varsinaisesti ystäviä. Hän on tuttu eräästä koulusta. Nyt on kurja olo, koska tunnen alemmuuden tunnetta :( Mietin väkisinkin, olisiko Mona mieluummin tuon tytön kanssa, sillä hän opiskelee alaa jolta tulee saamaan hyvät tulot, on kaunis ja laiha, sekä mukava ja älykäs. Jos olisin sinkku ja haluaisin kunnollisen suhteen naisen kanssa, niin yrittäisin häntä varmaan itse.

Tämä on yksi tällaisen elämäntilanteen ongelmista. Haluan olla Monan kanssa, mutta en halua jättää Tomia. Haluan Monalle hyvää, mutta en halua päästää hänestä irti. Mona voisi olla onnellinen esimerkiksi juuri tuon naisen kanssa, mutta haluan itsekkäästi että vain mä voin tehdä hänet onnelliseksi. Sekavaa, tiedän sen.

Kaipa tämä tästä ohi menee, Mona ainakin vakuuttaa välittävänsä musta kaikkein eniten, eikä vaikuttanut siltä että tuo yhden illan juttu olisi vähentänyt hänen haluaan olla mun kanssa. Pitää yrittää keskittyä positiiviseen. Nyt kun vielä uskaltaisi kertoa kihlauksesta...

4 kommenttia:

  1. Kyllä sää pystyt siihen! Ehkäpä uutinen satuttaa Monaa, mutta salailu satuttaa varmasti enemmän kun saa lopulta tietää kuitenkin.

    Tsemppiä kovasti! Kyllä asiat järjestyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksista, varmasti saan asian sanotuksi kun vaan päätän niin :)

      Poista
  2. Kyllä se siitä järjestyy. Sisua ja oikeaa ajoitusta vaativa asia, mutta kyllä sä pystyt. Ja olet järkevä nainen blogisi perusteella. Mutta tuskin Mona kauhean tosissaan oli tuon tytteröisen kanssa, koska jos sen tapahtuneen kertominen tuotti vaikeuksia ja epämieluisia tunteita. Kyllä sillä silloin on paljon enemmän tunteita sinua kohtaan kuin sitä tylleröistä. Eipä muuten tuollaista tunnetilaa olisi muuten tullut. Että älä tunne ala-arvoisia tunteita, ulkoisesti se voi olla vaikka mitä, mutta sisältä, aaahhh - loskaa lumella. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluaisin pitää itseäni ainakin jollain tasolla järkevänä, kiva että blogista on välittynyt sellainen kuva :) Ja kyllä uskon vakaasti että mä olen Monalle tärkein, tuskin me muuten enää oltais yhdessä. Vähän tuntuu vielä epävarmalta, mutta sisimmässäni tiedän ettei siihen ole syytä.

      Poista