lauantai 5. toukokuuta 2012

Pieni päivitys

Iltaa!

Sellaista asiaa vaan, että poistin matkakuvapostauksen kokonaan. Tomi on julkaissut meidän matkakuvia netissä, ja niissä taisi olla mukana sellaisia mitä julkaisin täällä, vaikka luulin poistaneeni ne Tomin koneelta. En halua ottaa pienintäkään riskiä, joten valitettavasti kuvia ei enää näe.

2 kommenttia:

  1. Hei, Scarlett! Löysin blogisi tänään ja luin jo kaiken kirjoittamasi ja odotan innolla uusia postauksia sinulta. Yksi asia minua jäi vaan todella häiritsemään (jota joku olikin jo kommenteissa kertaalleen kysäissyt): miksi et voisi kertoa Tomille olevasi Monan kanssa kaveri ja näin ollen voisit myös aina kertoa, kun menet tapaamaan Monaa ja myös yhteinen ulkomaanmatka olisi silloin mahdollinen, koska tottahan naiset käyvät tyttöporukalla reissussa. Mikä ihme siinä ajatuksessa, että Tomi tietäisi sinun olevasi Mona kaverin luona, ahdistaa? Sehän vain helpottaisi kummasti sinun elämää. Saisit yhden valheen vähemmän, kun voisit aina myöntää kenen kanssa aikaa vietät. Ja näin lopuksi voin vain todeta, että itselläkin on samanlaisesta tilanteesta kokemusta, minä vain kerroin miehelleni sen naisen olevan hyvä ystäväni ja näin ollen voitiin vapaasti tehdä mitä haluttiin ja monesti myös yövyin tämän kaverini luona niin että mieheni siitä tiesi, koska luuli meidän olevan vain kavereita. Loppujen lopuksihan erosin niin tämän naisen kuin miehenkin kanssa. Ei sopinut sellainen petturuus minun elämään. Tällä hetkellä onnellisesti uuden miehen kanssa, jota en ikinä voisi kuvitella edes pettäväni, pelkkä ajatus sellaisesta oksettaa. Mutta kaikkea hyvää sinulle. Jään odottelemaan uusia postauksia. :) -E-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja oman tarinasi kertomisesta!

      Olen tosiaan tuota asiaa pohtinut useasti, ja syy siihen miksi en halua esitellä Monaa Tomille on se, että haluan pitää nämä kaksi elämää ja parisuhdetta täysin erillään toisistaan. Monan esitteleminen ystävänä voisi tavallaan helpottaa asioita, mutta jotenkin ajatus ei vaan tunnu hyvältä.

      Poista