perjantai 13. huhtikuuta 2012

Reissu lähenee!


Kohta on aika jättää viikoksi hyvästit blogille :) Lähtö salaperäiseen matkakohteeseen on ihan pian. Olen ihan superinnoissani! Laukut on melkein pakattu, kyydit lentokentälle ja kentältä hotellille järjestetty ja asiat muutenkin kunnossa. Tomikin on iloisella ja odottavaisella tuulella. Tomi puhuu koko ajan siitä miten ihanaa on vihdoin viettää kunnolla aikaa keskenään jännittävässä kaupungissa, ilman työstressiä tai mitään muutakaan. En voisi olla enempää samaa mieltä, me niin ansaitaan tämä loma.

Monanhan kävin jo hyvästelemässä. Oli kyllä omituinen tunne hyvästellä seurustelukumppaninsa, kun on lähdössä avomiehensä kanssa reissuun… Tunnen samanaikaisesti ikävää koska joudun olemaan erossa Monasta, sekä riemua siitä että saan olla Tomin kanssa ihan kahdestaan. Mutta ei siitä sen enempää, uskon että matkasta tulee todella ihana.

Kuvat we<3it.com

 
Matkakohteessamme on jo lämmin, ja sään pitäisi olla suurimmaksi osaksi aurinkoinen. Olen pakannut ihanan keväisiä vaatteita mukaan, kuten hameita ja shortsit, ja ballerinoja. Sekä tietysti muutamat korkkarit niitä iltoja varten kun mennään Tomin kanssa tanssimaan :) Siitä onkin aikaa kun olen viettänyt Tomin kanssa aikaa baareissa tanssien, viime aikoina olen käynyt viihteellä lähinnä Monan kanssa. Tomi on myös järjestänyt jo nyt kaikkea ihanaa, hotellihuoneessa kuulemma odottaa ruusuja, suklaata ja kuohuvaa :) Mulla on niin täydellinen mies! Hotellihuonekin on ilmeisesti vähän standardihuoneita hulppeampi. Tästä tulee jotain niin täydellistä… Pitää muistaa vähän palkita Tomia sen huomaavaisuudesta ja vaivannäöstä ;)



Toivotan kaikille lukijoille siis mukavaa viikkoa, kirjoitan seuraavan kerran matkan jälkeen, todennäköisesti muutamien kuvien kera!

2 kommenttia:

  1. Ootko aatellu että mitä kauemmin monan kanssa oot niin sitä vaikeampi se on joskus jättää kun ethän sää sen kaa loppuelämää voi olla jos joskus teet tomin kanssa lapsia jne.. ja tomi kuulostaa aika ihanalta, miksi se ei riitä sulle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väkisinkin joudun miettimään tota, vaikka kuinka yritän unohtaa:D Pidän itseäni enemmän hetkessä eläjänä, nyt kaikki on hyvin ja se on mulle pääasia. Tomi on ihana ja korvaamaton, mutta ihan hirveän paljon poissa. Viimeaikoina sillä on ollut paremmat työvuorot ja saatiin tää lomakin järjestettyä. Nyt sen kalenterissa on jo useampi yli viikon mittainen työmatka varattuna. Niin huonolta tekosyyltä kun se kuullostaakin, ni mun on vaikea olla niitä aikoja yksin ja sillä tavalla Monakin tuli alunperin kuvioihin.

      Poista