perjantai 6. huhtikuuta 2012

Monan hemmottelua


Tänään järjestin Monalle oikein kunnollisen hemmottelupäivän, sillä haluan hyvitellä tulevaa n. viikon poissaoloa. Tomille sanoin olevani työkavereiden kanssa, ja hän meni käymään erään sukulaisensa luona.

Aloitin heti aamusta ilmestymällä Monan luokse aamiaistarvikkeiden kanssa. Mona tiesi että olen tulossa, mutta sitä hän ei tiennyt, että mulla oli mukana tarvikkeet köyhien ritareiden tekoon :) Eli ranskanleipää, kermavaahtoa sekä tuoreita (joskin ulkomaisia) mansikoita ja mustikoita. Ehkä hiukan äklömakeaa aamiaiseksi, mutta niiiin hyvää! Kokkasin ihan itse Monan loikoillessa sohvalla. Monan asunto on siitä kiva, että se on tosi avoin, ja keittiöstä olohuoneeseen on helppo jutella huutamatta.

Kaikki kuvat we<3it.com


Tarjoilin köyhät ritarit voileipien, keitettyjen kananmunien ja teen kera. Mona oli oikein otettu ja iloinen, mistä tulin itsekin hyvälle mielelle. Toivoisin, että muakin hemmoteltaisiin joskus noin. Toisaalta ei saisi valittaa, sillä Tomikin kyllä osaa keksiä kaikenlaista pientä mukavaa. On kyllä oikeastaan kivampi hemmotella toista kuin tulla itse hemmotelluksi, on ihanaa tuottaa toiselle hyvää mieltä :)

Aamiaisen jälkeen käytiin kävelemässä yhden joen rannassa. Sää ei kyllä ollut ihan niin keväinen ja aurinkoinen kuin olisin toivonut, mutta onneksi seura oli hyvää. Toistimme sen parin viikon takaisen kädestäpitotempun, eli käveltiin käsi kädessä melkein koko ajan :) Ihanan romanttista ja jännittävää! Joitain ihmisiä tuli vastaan, enimmäkseen koiran ulkoiluttajia, mutta ei kukaan katsonut meitä kahta kertaa. Olen onnellinen että valittiin kävelylenkille tällä kertaa syrjäinen paikka, koska nyt kädestä pitäminen ei pelottanut.


 
Lenkin jälkeen saunottiin. Siinä oli varmaan näkemistä kun käytiin vilvottelemassa Monan parvekkeella :D Onneksi siihen ei ole ihan täysin avoin näkymä maan pinnalta, vaan siinä on puita näkösuojana. Loppupäivä menikin sohvalla sylikkäin löhötessä ja telkkua katsoessa (katsottiin myös yksi Monan lempileffoista), ja tietenkin syvällisiä puhuessa. Monan kanssa on ihana jutella maailman menosta, hänellä on vahvat mielipiteet melkein kaikesta.


Sitten olikin aika palata kotiin, Tomikin oli jo tullut. Tuntui taas kerran vähän oudolta keksiä omiaan kun Tomi kysyi oliko kavereiden kanssa kivaa ja uteli mitä tehtiin. No, sen siitä saa… Joka tapauksessa ihana päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti