tiistai 19. kesäkuuta 2012

Parempia aikoja


Hei taas pitkästä aikaa! Nyt voin vihdoin sanoa, että tuntuu vähän paremmalta. Saimme Tomin kanssa puhuttua asioita. Selvisi, että Tomi on ollut ihmeissään kaikesta siitä ajasta minkä vietin kodin ulkopuolella ollessani Monan kanssa… Pettämisepäilyjä Tomi ei ainakaan maininnut, en tiedä sitten onko hän asiaa ajatellut. Joka tapauksessa, kerroin kaiken johtuneen työkiireistä ja siitä, että olen halunnut keskittyä myös tapaamaan ystäviäni. Tomille selitys oli tarpeeksi hyvä.
Tomi suostui myös selittämään sen lentolippujutun. Hän oli tullut aikaisemmalla lennolla kotiin, mutta jäi ystävänsä luokse, koska hänestä oli tuntunut että kotona odottaa vain vihainen tyttöystävä ja painostava ilmapiiri. Tottahan se on viime aikoina ollut, ja pakko minun on se ymmärtää. On ihan ok, että hän jäi työkaverinsa luokse. Oli ne baarissakin käyneet, mutta se ei haittaa.
Meillä on kotona siis pitkästä aikaa hyvä ilmapiiri. Olen myös päättänyt lopullisesti, etten ikinä kerro Monasta tai muista syrjähypyistäni Tomille. Hän ei ansaitse sitä tuskaa. Eikö olisi tavallaan epäreilua kaataa oma syyllisyyteni hänen niskaansa? Ei, parempi niin että pidän tiedon itselläni. En halua menettää Tomia.
Mona on laittanut muutaman tekstiviestin tässä kirjoitustauon aikana. Hän sanoi, että voisi pian olla valmis tapaamaan. Hänen viestinsä ovat olleet jotenkin tosi iloisen oloisia; hän käyttää hymiöitä ja kuulostaa muutenkin positiiviselta. Haluaisin kovasti tavata hänet ja selvittää mistä toi positiivisuus johtuu. Onko hän päässyt minusta yli, vai yrittääkö hän saada minut takaisin? Ehkä tapaamme tällä viikolla…

6 kommenttia:

  1. Hyvä että olette saaneet puhdistettua ilmaa! Ja ehkä Tomi olikin osittain oikeassa siinä että perillä olisi odottanut vihainen tyttöystävä ;) Sitähän teidän välit nyt oli olleetkin.

    Mitä teet jos Mona haluaisikin sinut takaisin?
    Oletko miettinyt että voisit nyt siirtyä Tomin kanssa yksiavioiseen suhteeseen niin ettei siihen tule enempää painolastia ja salailua? Vielä tässä vaiheessa pystyisit varmaan elämään tapahtuneiden asioiden kanssa, mutta kuinka kauan menee että jäusutte kiinni jos jatkatte? Jos kerran Tomikin oli jo epäillyt jotain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvistä kysymyksistä! Olen miettinyt tätä Mona-juttua paljon, enkä ole vielä päätynyt mihinkään varmaan ratkaisuun... Välitän Monasta edelleen niin paljon. Mutta toisaalta olisi mukavaa viettää ihan tavallista elämää Tomin kanssa, ihan kahdestaan, ilman pelkoa kiinnijäämisestä.

      Poista
  2. Minusta tuntuu, ettei sinun kannata tavata Monaa enää, jos haluat olla Tomin kanssa...

    Muuten komppaan edellistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan olisi kaikkein fiksuinta olla tapaamatta Monaa, mutta kun kaipaan häntä kovasti...

      Poista
    2. Sulla olisi hyvä tilanne nyt tehdä isompia aikuisia päätöksiä eikä vain poukkoilla omien halujen mukana. Niinkuin huomaat niin ne ovat ajaneet sinut rinnakkaissuhteen lisäksi satunnaiseenkin pettämiseen. Siksi olisi ehkä nyt paikallaan pysyä lujana ja antaa kaipuun kuolla omia aikojaan. Ei lähteä lämmittämään enää yhtään mitään sun ja Monan välillä. Mona on jo ilmaissut että haluaa suhteeltaan olla muutakin kuin sunnuntaiheila, joten tuskin tästä pitemmänpäälle tulee kuin lisää haavoja.

      Pystyttekö olemaan "vain" kavereita?

      Poista
  3. En soisi kenellekään sun kaltaista naista. Ei pahalla, mutta et tiedä rakkaudesta mitään. Ja harvapa tietää kun ihannoivat sun elämäntyyliäsi. Suhde ei ole mitään ilman luottamusta, tai sitä, että on luottamuksen arvoinen.

    Tämä siis miehen suusta, jolla tuntuu olevan täysin eri käsitys rakkaudesta.

    VastaaPoista